Op zoek naar haakpatroon zeemeermin staart?

haakpatroon zeemeermin staart
Gehaakte zeemeerminnen staart Crearies.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met colour crafter, haken, zeemeermin, zeemeerminnen staart. Maak dit favoriet permalink. 6 gedachten over Gehaakte zeemeerminnen staart. januari 6, 2017 om 910: pm. Die is echt heel mooi! januari 6, 2017 om 918: pm.
kassa systeem winkel kopen
Gratis Nederlandstalig haakpatroon: zeemeerminnenstaart Freubelweb.:
Terug naar blog-startpagina. Zelf maken met haakgaren: ZEEMEERMINNENSTAART. 06 maart 2016 Categorieen: gratis haakpatroon, haakgaren, haken, NL, zeemeerminnenstaart. Zeemeerminnenstaart gemaakt door T-jonge. Klik hier voor het haakpatroon. U moet inloggen om deze freubel te kunnen loven Bekijk hier het patroon.
Kleine Zeemeermin Een Mooi Gebaar. Magnifying Glass.
De Kleine Zeemeermin - ARIEL - Gratis haakpatroon. Pipizzuella Crochet is de artiestennaam van een creatieve dame die graag amigurumi ontwerpt. Ze heeft inmiddels een behoorlijke verzameling, met onder andere Elsa en Anna uit Frozen, Harry Potter, een lief schaapje en bijtje, Sneeuwitje en haar prins, Cinderella, Frida Kahlo en Belle uit Belle en het Beest. Ik heb toestemming gekregen om al deze leuke haakpatronen voor jullie naar het Nederlands te vertalen, gaaf hè? De Kleine Zeemeermin wordt ongeveer 14 centimeter lang tot de staart en 6 centimeter breed.
Haakpatroon Zeemeerminnenstaart Deken - Haakinformatie.
Haakpatroon Hip to be Square Blanket. Misschien denk je met de aankomende warme dagen niet aan dekens haken, maar losse granny. Haakpatroon Rainbow Ridge Deken. Deze deken is gehaakt met een steek die ik nog niet kende, namelijk de 'sla-over-vaste.
Haken: Zeemeermin - Nobody ELSe.
Het gratis haakpatroon van de zeemeermin. Via Pinterest kwam ik op de blog van Blackhatllama daarop kun je het gratis patroon vinden. Het is niet zon groot project dus dat sprak me wel aan. Ook waren de steken die gebruikt werden vrij basis -. Dat beloofde dus een fijne haakproject te worden. Gebruikt garen voor dit haakproject. Voor deze zeemeermin gebruikte ik sinds een lange tijd weer eens katoengaren. Ik koos voor de kleuren beige, roze, geel, blauw en paars. Al deze garen had ik nog liggen en zijn van het merk Strengels en de Action. Verder gebruikte ik haaknaald 2,25. Aan de slag met de Zeemeermin. Hoofd en lichaam. Ja, en ik heb het gelijk geweten dat ik katoengaren ben gaan gebruiken. Het is echt niet mijn garen, plus het was ook een klein haakproject dus het was een gepriegel. Het hoofd ging nog best goed, maar de nek nekte me bijna -; sorry heel flauw woordgrapje. Toch ging ik door en maakt ik het lichaam af. De staart met gehaakte stokjes vond ik dan weer best lastig, en is helaas niet zo mooi als het voorbeeld.
34 beste ideeën over zeemeermin staart haken haken, gehaakte zeemeermin, breien.
Gebruik de pijltjes omhoog en omlaag om door resultaten van automatisch aanvullen te navigeren en druk op Enter om een resultaat te selecteren. Gebruikers van een touchscreenapparaat kunnen verkennen met aanraking of swipe-gebaren. zeemeermin staart haken. Vergelijkbare ideeën die nu populair zijn.
Haakpatroon Zeemeermin Staart NNB36 - AGBC.
Zeker, onze beoordeling van Haakpatroon Zeemeermin Staart, dergelijk u met dit rendement houdt, jouw deze inhoud delen middels verschillende sociale media platforms, en ingeval u meer wilt aanvragen over Haakpatroon Zeemeermin Staart, je het bericht onder deze kolom opmerkingen achterlaten en kunnen wij ook kort over relevante onderwerpen discuss.
Patroon zeemeerminstaart Laura Haakt.
Zij hebben voor mij dit patroon getest op leesbaarheid, gecontroleerd op spelfoutjes, en natuurlijk zelf zon geweldige staart gemaakt. Hier wat voorbeelden van hun geweldige werk! Bij deze wil ik dan ook alle testers bedanken voor hun geweldige werk! Wil jij nou ook zon mooie zeemeerminstaart maken voor jouw dochter, nichtje, kleindochter of gewoon voor jezelf? Het patroon is vanaf vandaag te koop in mijn webshop in de maten baby, kind en volwassene. Lukt het niet om het via Etsy te kopen? Heb je opmerkingen of vragen? Mail mij dan via info@laurahaakt.nl. oktober 9, 2017 / 0 Reacties / door Laura van den Heijkant Tags: haakpatroon, mermaid tail, Patroon, Zeemeerminstaart.
Haakpakket - zeemeermin Xenos.
Met dit haakpakket maak jij een eigen zeemeermin. Hoe leuk is dat? In het DIY pakketje zitten 7 acrylgaren in verschillende kleuren, vulwol, veiligheidsoogjes en een haak- en stopnaald. Ook vind je instructies zodat je direct aan de slag kan.
T-jonge: 1ste patroon van 2016 de Zeemeerminnestaart.
Toer 20 laatste toer 30 halve stokjes. Vin 2 het zelfde patroon volgen haak of naai daarna de 2 delen aan elkaar. Rijg de bovenkant van de staartvin en trek het iets aan en naai deze tussen de onderkant van de lange staart.
Zeemeermindeken eenvoudig, patroon en goed te volgen - Breiclub.nl.
Een vraag ik heb een ring van 120 steken hoeveel steken moet de slinger worden voor de vin. De lengt van de staart van schelpen wordt 125 cm. op 31 Oct 2017. Kan ik haakpatroon zeemeermin kopen? op 04 Nov 2017.
Haakpatroon kostuumpje voor Barbie als zeemeermin pdf patroon tutorial De vrolijke roze vlinder.
Barbie zeemeermin kostuum haakpatroon. Leuke outfit voor Barbie! Het kostuumpje bestaat uit.: een staart met vinnen. en een haarband met zeester. voor Barbie, Steffi en andere tienerpoppen van ca. Het meest geschikt is een niet te dikke haakkatoen voor haaknaald 3,5, en daar is ook het patroon op afgestemd.

Contacteer ons